Sunday, August 27, 2017

Penjual Tapai Speaking English (video)

Video viral penjual tapai cakap orang putih versi Kelantan.




Video ni diupload oleh pemilik nickname Harimau Merah di Youtube. Amacam power tak makcik ni cakap orang puteh? Ramai-ramailah singgah beli tapai dia 4 butir for RM1 only. Lokasinya di Kedai Lalat, Kota Bharu, Kelantan.

Saturday, August 26, 2017

Ambil untung dari Mayweather VS Mcgreggor

Mahal perlawanan ni kalau nak tengok live. Kalau nak tengok boxing mayweather vs mcgregor online kena guna internet laju berdesup-desuplah. Guna yang quota tinggi atau yang unlimited punya internet. Kalau kat astro, kena bayarlah ikut dorang punya pay per view.

Live boxing Mayweather vs Mcgregor on Astro
Macam mana nak ambil untung dari perlawanan ni?

Sunday, August 20, 2017

Servis cuci kereta RM8 je

Saya nak cerita sikit pasal idea ketiga dari 69 idea perkhidmatan iaitu pembersihan. Tak kiralah bersih rumah ke, pejabat ke, cuci kereta ke, motor ke dan yang sewaktu dengan pembersihanlah. Cuma kali ni nak lebihkan cerita pasal cuci kereta.

Car wash RM8 di Shell Jalan Sagu, Taman Daya.
Car wash RM8 pakej cuci luar, vakum dalam dengan wax tayar.