Monday, August 20, 2018

Mahligai Impian Katering mungkir janji?

Kalau client dah bayar duit, kenalah buat kerja ikut seperti yang ditawarkan atau dijanjikan. Kalau tak boleh buat, awal-awal bagitau tak boleh buat supaya tak menyusahkan orang lain.

Nombor plat lori SS 4166 X.
Kesian dekat tuan rumah majlis pernikahan di Kuantan, Pahang.

Tuesday, August 7, 2018

Pelan Internet Prepaid Bawah RM40 Sebulan untuk Peniaga Kecil-kecilan

Walaupun ada pilihan untuk langgan internet broadband tapi penggunaan data internet prepaid masih diperlukan. Mana tahu kat tepi jalan berniaga tapi nak guna internet sementara customer belum ada? Kalau tempat ada wifi tapi tak tahu password tapi nak guna internet pun masih terpaksa langgan pelan internet prepaid jugak. Berapa banyak tapi da..

Pelan internet prepaid mana terbaik?

Jom kita buat comparison now.

Harga anak kucing RM500 ke bawah.

Anda penggemar kucing? Orang biasa nak beli kucing, cari anaknya. Umur kucing ni singkat so kalau beli yang memang dah besar terasa rugi lak. Kalau beli anak kucing, boleh bersama lebih lama berbanding beli kucing dah besar.

Gambar hiasan dari wikipedia
Jom tengok sikit senarai harga anak kucing RM500 ke bawah.