Monday, December 10, 2018

Ada Apa Dengan 12.12?

Bulan lepas dah buat 11.11. Bulan ni dorang buat pulak 12.12. Ada banyak company yang terlibat nak famouskan 12.12 sale.

Smartwatch Kospet Hope
Kospet pun terlibat dalam 12.12 Sale.
Ada apa dengan 12.12 Sale ni?

Saturday, December 8, 2018

Pengalaman Kedai Repair Smartphone

Kali ni saya nak share pengalaman hantar handphone rosak. Handphone T1 plus beli tahun lepas sebelum raya tapi kelmarin rosak. Semalam saya dengan orang rumah pergi Econsave cari kedai repair handphone.
Leagoo T1 Plus
Apa masalah telefon pintar ni?

Wednesday, December 5, 2018

Anthony Loke menyusahkan Grab

Saya dengan isteri saya seronok naik Grab sebab murah. Ada pemandu yang asalnya bawa teksi tapi berpindah ke Grab sebab tak perlu ke Puspakom dan ambil lesen PSV (Public Service Vehicle). Tiba-tiba pemandu Grab kena amik lesen PSV bulan July 2019 pulak?

Anthony Loke Menteri Pengangkutan
Gila ke apa?